Open 24 uur
+13 203 356 3596

Hoe grote maten jurken je outfit helemaal af maken

1
13 Jan, 2022 | admin | No Comments

Hoe grote maten jurken je outfit helemaal af maken

Wat zou het toch prachtig zijn als alle vrouwen de kans konden krijgen om kleding te dragen die ze zelf mooi vinden, zoals grote maten jurken die comfortabel zitten en er stijlvol uit zien. Jurken in grotere maten kunnen je outfit compleet maken als je rekening houdt met een aantal zaken. Lees de onderstaande tekst goed door als je te weten wilt komen op welke manier grote maten jurken je outfit helemaal af maken.

Grote maten jurken kopen

Vrouwen die een extra maatje hebben kunnen de ideale jurk vaak vinden in de ‘plus size’ afdeling van de kledingwinkel, maar het is belangrijk om te letten op de pasvorm, de kleuren, de lengte, het materiaal, de gelegenheid en dergelijke.

De taille en het decolleté accentueren

Kies bij de aanschaf van grote maten jurken voor de juiste maat om knellende kleding die niet comfortabel zit te voorkomen. Als je voor een jurk kiest waarbij de taille zich boven de borst bevindt, dan leg je de focus op het slanker laten lijken van je bovenlichaam en benadruk je je decolleté. Je kunt ook voor een mooie V-hals of boothals kiezen waardoor de bovenkant van je lichaam optisch wordt verlengd.

Wikkeljurken en A-lijn jurken voor mooie rondingen

Als je op zoek bent naar de ideale grote maten jurken, dan dien je vooral naar wikkeljurken en A-lijn jurken te kijken. Deze jurken benadrukken het silhouet op de juiste manier en brengen balans in je figuur en je mooie rondingen. Koop je een jurk op kniehoogte, dan leg je de focus op je benen terwijl langere jurken juist dikkere benen verbergt.

De ‘black dress’

Vrouwen die er slanker willen uitzien in grote maten jurken kunnen hun buik en heupen verbergen door voor de zwarte kleur te kiezen. Zwarte jurken zorgen er namelijk voor dat je er optisch gezien vele malen slanker uitziet, ongeacht je kledingmaat. Wil je dikkere armen camoufleren, dan zijn jurken met lange mouwen ideaal. Vrouwen die kort zijn kunnen beter een korte jurk kopen terwijl je met mooie kuiten liever een lange jurk kunt dragen. Ook hierbij geldt dat je kunt kiezen voor een jurk die wat losser aan het lichaam zit voor een casual look, maar je kunt ook een strakkere jurk aandoen van zacht aanvoelend materiaal.

Combineer met accessoires en schoenen

Om je outfit helemaal af te maken is het nog essentieel om de grote maten jurken te combineren met de juiste accessoires en schoenen. Bij bepaalde soorten jurken kan je namelijk beter voor glimmende accessoires kiezen, terwijl je bij andere stijlen beter voor simpel kunt gaan. Je kunt met de juiste schoenen overigens ook verschillende trendy stijlen creëren. Denk aan sandalen of sneakers voor een casual look, hakken voor een zakelijke of formele look en laarzen of boots als je voor stoer gaat. Vergeet verder niet dat een grote tas ook past bij bepaalde jurken en dat je soms ook een sjaal of hoed aan kunt doen voor kleur en detail.

Klik hier om direct te bestellen.

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *