Open 24 uur
+13 203 356 3596

Waarom raamfolie met logo?

1
8 Mar, 2022 | admin | No Comments

Waarom raamfolie met logo?

raamfolie met logo

Tegenwoordig ziet u steeds meer panden met hun bedrijfslogo op de ramen. Maar waarom doen bedrijven dat? Waarom een raamfolie met logo? U wilt natuurlijk dat uw bedrijf gezien wordt, dat men u bedrijf herkent. Vooral als u aan een drukke straat gevestigd zit is het verstandig om u raam te bekleden met raamfolie. Een raamfolie is niet alleen bedoelt voor aan de buitenkant van u bedrijf. Zo kunt u het ook binnen in uw bedrijfspand plaatsen voor bijvoorbeeld privacy of decoratie. Maar waarom een raamfolie met logo? Lees verder om te zien wat voor opties er allemaal zijn.

Wat voor soorten raamfolie zijn er?

Raamfolie valt natuurlijk ook te krijgen in verschillende maten en soorten. Meestal worden ze op maat gemaakt, omdat elk raam verschillend kan is. Zo kan er ook een groot verschil zijn qua prijs, dat hangt echt van het budget af wat het bedrijf ervoor wil gaan betalen en wat voor kwaliteit het bedrijf wil. Maar wat voor soorten raamfolie zijn er? We beschrijven er twee voor u uit.

  1. Glasetsfolie
  2. Statische raamfolie

Glasetsfolie

Glasetsfolie is een folie die vaak gebruikt wordt om privacy te creëren in kantoren en open gebouwen zonder dat het de natuurlijke licht beïnvloed. Het wordt tot heden ook nog steeds gebruikt om de ramen de decoreren met letters en/of logo’s. Etsfolie heeft een zandstraaleffect en is beter beschermd als u het laat lamineren. Het is dan namelijk minder gevoelig voor krassen. Zo kan het langer meegaan.

Statische raamfolie

Statische raamfolie is een folie wat geen plak laag heeft. Het bindt zich door statische lading wat dus superhandig is. U kunt de raamfolie zo vaak als u wilt van het raam af halen totdat het naar wens is. Zelfs na jaren is het nog makkelijk om de folie van u raam te verwijderen zonder enkele problemen.

Voordelen

  1. Raamfolie is makkelijk aan te brengen
  2. Het is licht doorlatend
  3. Het is redelijk goedkoop
  4. Gaat jarenlang mee
  5. Bespaart veel ruimte
  6. Het is inkijk werend 
  7. Makkelijk schoon te maken

Hoe bestelt u raamfolie?

Tegenwoordig kan het best lastig zijn om te bepalen wat u graag op u raamfolie wilt laten drukken. Wilt u graag het logo van het bedrijf? Een slogan? Een tekst? Of misschien helemaal niks. Hoe bedenkt u nou wat het beste voor uw bedrijf is. Dat hangt eigenlijk van een paar factoren af, wie ziet het? Is het binnen? Ligt het aan een drukke weg? Of misschien is het gebouw zelfs zo hoog dat u het bijna niet kunt zien. Meestal is het zoals u wilt gaan bestellen dat het eerst nodig is dat u alvast een ontwerp heeft die erop kan, zo kunt u samen met het bedrijf het eventueel nog aanpassen en op maat laten drukken. Komt u er echt niet uit wat nou verstandig is om erop te plaatsen? Meestal kan het betreffende bedrijf u ook helpen. Door de jarenlange ervaring die de meeste bedrijven hebben weten ze precies wat verstandig en efficiënt voor u bedrijf is. 

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Your email address will not be published. Required fields are marked *